Mijn naam is Agnes Hoving. Een Groningse ‘stadjer’, die in Zwolle studeerde en naar Zuid-Limburg vertrok om voor de klas te gaan staan. Nu ben ik al lange tijd prettig gesetteld onder de Peperbus. 

Ruim 20 jaar geleden ben ik bewust stappen gaan zetten om mezelf te ontwikkelen. Zowel persoonlijk als professioneel heeft me dat veel gebracht. Ik weet goed hoe confronterend reflectie kan zijn en dat kijken naar eigen spanning, missers en valkuilen moed vraagt! Tegelijk heeft aandacht hiervoor me juist meer in balans gebracht en meer rust, vreugde en vrijheid gegeven. En via die weg ben ik ook gegroeid in het begeleiden van anderen.

Mijn werkervaring ligt in onderwijs (HBO) en jeugdhulpverlening en in het werk binnen kerken. Kwaliteit en professionaliteit vind ik belangrijk en mijn registraties bij beroepsverenigingen onderstrepen dat.
Vanuit eigen brein, hart en lijf ben ik in mijn werk aanwezig. In het contact ben ik zorgvuldig en invoelend en bij tijden ook direct en prikkelend. Ik werk ontwikkelingsgericht en zal je stimuleren tot en steunen bij reflectie en actief stappen zetten.

agnes hoving linkedin