Agnes Hoving, een Groningse ‘stadjer’, die in Zwolle studeerde en naar Zuid-Limburg vertrok om voor de klas te staan. Via mijn werk in de Jeugdzorg kwam ik met een omweg toch weer terug en settelde me prettig onder de Peperbus. 

Oog krijgen voor je eigenheid en persoonlijke kwaliteiten is waardevol maar vraagt ook moed, want eigen spanning, missers en valkuilen onder ogen zien, was en is confronterend. Toch heeft aandacht hiervoor me meer in balans gebracht en meer rust, vreugde en vrijheid gegeven. Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan en zo zal het ook blijven, "leren is verdwalen en daarna de weg nog weten", maar die weg ontdekken... daar gaat het om. Bij mij, bij jou en ons samen.

Mijn werkervaring ligt in onderwijs en hulpverlening. Kwaliteit en professionaliteit vind ik belangrijk en mijn registraties bij m'n beroepsvereniging onderstrepen dat. Vanuit m'n eigen brein, hart en lijf ben ik in mijn werk aanwezig. In het contact ben ik zorgvuldig en invoelend en bij tijden ook direct en prikkelend. Ik wil naast je staan en tegelijk je stimuleren tot reflectie en actief stappen zetten.
Mag ik een tijdje met je oplopen?

Om mijn logo te onderstrepen vind ik het leuk om vanaf nu (zomer 2019) voor ieder supervisie-, intervisie- en coachingstraject een donatie doen voor 2 bomen bij Trees for All, met hun certificaat ter bevestiging. Niet in een vliegtuig om een boom te planten, maar wel je perspectief verbreden 😊!

agnes hoving linkedin