Mijn naam is Agnes Hoving. Een Groningse ‘stadjer’, die in Zwolle studeerde en naar Zuid-Limburg vertrok om voor de klas te gaan staan. Nu ben ik al lange tijd prettig gesetteld onder de Peperbus. 

Zo'n 25 jaar geleden ben ik bewust stappen gaan zetten om op persoonlijk level te kunnen groeien. Oog krijgen voor je eigenheid en persoonlijke kwaliteiten is waardevol. Tegelijkertijd vroeg het moed, want eigen spanning, missers en valkuilen onder ogen zien, was en is confronterend. Toch heeft aandacht hiervoor me meer in balans gebracht en meer rust, vreugde en vrijheid gegeven. Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan en zo zal het ook blijven, "leren is verdwalen en daarna de weg nog weten", maar die weg ontdekken... daar gaat het om.
Ik voel me dankbaar voor hen die in mijn leven een gids voor me zijn en zijn geweest! Graag bied ik dat op mijn beurt ook aan anderen. 

Mijn werkervaring ligt in onderwijs en hulpverlening. Kwaliteit en professionaliteit vind ik belangrijk en mijn registraties bij m'n beroepsvereniging onderstrepen dat. Vanuit m'n eigen brein, hart en lijf ben ik in mijn werk aanwezig. In het contact ben ik zorgvuldig en invoelend en bij tijden ook direct en prikkelend. Ik wil naast je staan en tegelijk ook je stimuleren tot reflectie en actief stappen zetten.
Ga je mee?

agnes hoving linkedin