Agnes Hoving, een Groningse ‘stadjer’, die in Zwolle studeerde en naar Zuid-Limburg vertrok om voor de klas te staan. Via mijn werk in de Jeugdzorg kwam ik met een omweg toch weer terug en settelde me prettig onder de Peperbus. 

Oog krijgen voor eigenheid en persoonlijke kwaliteiten is waardevol maar vraagt ook moed, want spanning, missers en valkuilen onder ogen zien is confronterend. Toch heeft aandacht hiervoor me in balans gebracht en meer rust, vreugde en vrijheid gegeven. Natuurlijk gaat dat met vallen en opstaan en zo zal het ook blijven, "leren is verdwalen en daarna de weg nog weten", maar die weg ontdekken... daar gaat het om. Bij mij, bij jou en ons samen.

Mijn werkervaring ligt vooral in onderwijs en hulpverlening. 
Kwaliteit en professionaliteit vind ik belangrijk en mijn registraties bij m'n beroepsvereniging onderstrepen dat.
Vanuit m'n eigen brein, hart en lijf ben ik in mijn werk aanwezig. In het contact ben ik zorgvuldig en invoelend en bij tijden ook direct en prikkelend. Ik wil naast je staan en tegelijk je stimuleren tot reflectie en het actief stappen zetten binnen je eigen (professionele) context.

Om mijn logo te onderstrepen doe ik voor ieder supervisie-, of coachingstraject een donatie voor 2 bomen bij Trees for All. Hun certificaat is voor jou. Geen boom ter compensatie van een vliegreis, maar je verbreedt wel je perspectief ;-) 

Graag tot ziens!

agnes hoving linkedin